Apelați la experți în
instalații electrice

Dragoș Bușcă

0743 060 772
Instalații electrice 1

Instalații Electrice

Serviciul de execuție a instalațiilor electrice de mică și medie tensiune oferit de ANDRAG REIGOS SRL se concentrează exclusiv pe implementarea și instalarea sistemelor electrice, adaptându-se nevoilor variate ale clienților noștri, fie că sunt rezidențiali, comerciali sau industriali. Având la bază o experiență solidă și o echipă de specialiști calificați, ne angajăm să livrăm servicii de cea mai înaltă calitate, respectând normele stricte de siguranță și eficiență.

Fiecare proiect este abordat cu o atenție deosebită pentru detalii, începând de la instalarea infrastructurii de cabluri, până la montarea panourilor electrice și integrarea sistemelor de iluminat și alimentare. Scopul nostru este de a asigura funcționarea optimă și fiabilă a tuturor componentelor, minimizând în același timp riscurile electrice și optimizând consumul de energie.

Utilizăm echipamente și materiale de ultimă generație, care garantează durabilitatea și performanța instalațiilor. De asemenea, punem un accent deosebit pe adaptabilitate și flexibilitate, reușind să răspundem eficient și rapid la orice provocări tehnice care pot apărea în timpul execuției.

ANDRAG REIGOS SRL se mândrește cu capacitatea de a finaliza proiectele în termenele stabilite, asigurându-se că toate lucrările sunt realizate conform cu specificațiile tehnice și standardele în vigoare. În plus, comunicarea clară și transparentă cu clienții noștri este esențială pentru noi, permițându-ne să oferim soluții personalizate și să ajustăm procesul de lucru conform feedback-ului și necesităților specifice ale fiecărui proiect.

Prin serviciul nostru de execuție instalații electrice de mică și medie tensiune, ne asumăm responsabilitatea de a oferi soluții electrice sigure, eficiente și durabile, contribuind astfel la succesul și siguranța proiectelor clienților noștri.

 

/ Specializare

Verificări PRAM

Serviciul de verificări PRAM reprezintă un proces esențial pentru asigurarea siguranței în utilizarea instalațiilor electrice, prin măsurarea rezistenței de împământare a prizelor de protecție. Această procedură este vitală pentru prevenirea accidentelor cauzate de curentul electric, oferind protecție împotriva electrocutărilor.

Efectuăm aceste verificări cu echipamente de înaltă precizie, conform normelor și reglementărilor în vigoare, asigurându-ne că toate instalațiile electrice respectă standardele de siguranță necesare. Prin serviciul de verificări PRAM, garantăm nu doar conformitatea cu legislația, dar și un mediu de lucru și de viață mai sigur pentru clienții noștri.

/ Verificări PRAM

Întrebări frecvente

Ce înseamnă PRAM și de ce este importantă verificarea acesteia?

PRAM reprezintă Protecția prin Relee Automate de Maximă, o măsură de siguranță esențială pentru orice instalație electrică. Verificarea PRAM este importantă deoarece asigură funcționarea corectă a sistemelor de protecție la supratensiuni sau scurtcircuite, protejând echipamentele electrice și pe utilizatori împotriva posibilelor accidente cauzate de defecțiuni electrice. Aceasta contribuie la prevenirea riscurilor de incendiu sau electrocutare, oferind un mediu sigur pentru toți utilizatorii instalației.

Cât de des ar trebui efectuată verificarea PRAM?

Frecvența verificării PRAM depinde de mai mulți factori, inclusiv tipul instalației, intensitatea utilizării acesteia și mediul în care se află. În general, se recomandă efectuarea acestei verificări cel puțin o dată pe an pentru instalațiile electrice din clădiri rezidențiale și comerciale, și mai frecvent pentru instalații supuse unui grad mare de uzură sau în medii industriale cu condiții mai aspre. Această frecvență asigură menținerea unui nivel optim de siguranță și prevenție.

Ce se întâmplă dacă verificarea PRAM indică probleme?

Dacă verificarea PRAM dezvăluie probleme în sistemul de protecție, este esențial să se ia măsuri imediate pentru remedierea acestora. Acest lucru poate include înlocuirea sau repararea componentelor defecte, îmbunătățirea conexiunilor la pământ sau ajustarea parametrilor sistemului de protecție. Ignorarea problemelor identificate poate pune în pericol siguranța persoanelor și integritatea echipamentelor conectate la instalație. O intervenție rapidă și corectă asigură conformitatea cu standardele de siguranță și prelungește durata de viață a instalației electrice.

/ Verificări PRAM

Mărturiile clienților

/ Specializare

Verificare Instalații Electrice

Serviciul nostru de Verificare a Instalațiilor Electrice este esențial pentru asigurarea siguranței și conformității instalațiilor dumneavoastră.

Cu o echipă de specialiști calificați și echipamente de ultimă generație, realizăm inspecții amănunțite pentru a identifica și remedierea oricăror potențiale riscuri electrice.

Această verificare previne incidentele nedorite, protejând atât persoanele, cât și bunurile. Ne angajăm să oferim soluții personalizate și eficiente, asigurând funcționarea optimă a instalațiilor electrice.

/ Verificări instalații electrice

Întrebări frecvente

Cât de des ar trebui efectuată verificarea instalațiilor electrice?

Recomandăm efectuarea unei verificări anuale a instalațiilor electrice pentru a asigura siguranța și conformitatea continuă. Pentru mediile industriale sau locurile cu uzură ridicată, verificările pot fi necesare mai frecvent.

Ce include verificarea instalațiilor electrice?

Verificarea include inspecția vizuală și teste funcționale ale instalațiilor electrice, măsurarea izolației, verificarea protecțiilor la supratensiuni, și asigurarea că toate componentele sistemului sunt în starea optimă de funcționare.

Ce se întâmplă dacă se identifică probleme în timpul verificării?

Dacă se identifică probleme, echipa noastră va recomanda soluții specifice pentru remedierea acestora, incluzând reparații sau înlocuiri necesare, pentru a asigura conformitatea și siguranța instalației.

/ Verificări PRAM

Mărturiile clienților

/ Specializare

Verificări Prize Pământ

La ANDRAG REIGOS SRL, serviciul nostru de Verificări Prize Pământ este conceput pentru a asigura protecția optimă împotriva riscurilor electrice. Efectuăm măsurători precise ale rezistenței de împământare, esențiale pentru funcționarea corectă a sistemelor de protecție în caz de defecțiuni electrice.

Aceste verificări sunt vitale pentru siguranța personalului, a echipamentelor și a întregii instalații, minimizând riscul de electrocutare sau incendiu. Echipa noastră calificată folosește cele mai avansate tehnologii pentru a oferi servicii de înaltă calitate, asigurând conformitatea cu standardele actuale.

/ Verificări Prize Pământ

Întrebări frecvente

De ce este importantă verificarea prizei de pământ?

Verificarea prizei de pământ este crucială pentru asigurarea funcționării adecvate a dispozitivelor de protecție electrică. Aceasta contribuie la prevenirea accidentelor cauzate de curentul electric, protejând astfel viețile oamenilor și prevenind daunele la echipamente și instalații.

Cum se efectuează verificarea prizei de pământ?

Verificarea se realizează prin măsurarea rezistenței de împământare folosind echipamente specializate. Acest proces implică conectarea unui dispozitiv de măsurare la sistemul de împământare și evaluarea performanței acestuia, asigurându-se că valorile se încadrează în limitele acceptabile.

Cât de des ar trebui efectuate aceste verificări?

Recomandăm efectuarea verificărilor prizei de pământ cel puțin o dată pe an pentru majoritatea instalațiilor. În cazul instalațiilor cu risc ridicat sau acolo unde se efectuează modificări semnificative, verificările pot fi necesare mai frecvent.

/ Verificări Prize Pământ

Mărturiile clienților

/ Instalații electrice

Galerie Foto

Mai jos puteți vedea imagini de la diferite lucrări de instalații electrice
/ Mărturiile clienților

Ce spun cei care au realizat instalații cu noi

Din 2019, de când ne-am dotat cu echipament specializat pentru a executa în siguranță instalații electrice, am executat sute de lucrări. Mai jos expunem părerile celor care au lucrat cu noi și o serie de studii de caz.

Studii de caz

/ Instalații electrice

Articole recomandate

Dacă vă interesează să aflați mai multe despre acest domeniu, vă invităm să parcurgeți articolele scrise de experții noștri
Cele mai comune probleme în instalațiile electrice și cum le soluționăm

Cele mai comune probleme în instalațiile electrice și cum le soluționăm

Introducere Instalațiile electrice reprezintă o componentă vitală în funcționarea sigură și eficientă a oricărui edificiu, dar acestea pot prezenta numeroase probleme dacă nu sunt întreținute corespunzător. La ANDRAG REIGOS SRL, ne dedicăm nu doar realizării de proiecte complexe, ci și asigurării siguranței și fiabilității sistemelor electrice. În acest articol, vom

Legislația actuală în domeniul instalațiilor electrice: Ce trebuie să știi

Legislația actuală în domeniul instalațiilor electrice: ce trebuie să știi

Introducere În contextul unei lumi în continuă evoluție, legislația din domeniul instalațiilor electrice se adaptează constant pentru a asigura siguranța, eficiența și sustenabilitatea infrastructurilor noastre energetice. Pentru proprietarii de imobile și profesioniștii din domeniu, a fi la curent cu aceste schimbări este esențial pentru a evita sancțiunile, dar și pentru

De ce să alegi profesioniștii pentru instalarea electrică a casei tale

De ce să alegi profesioniștii pentru instalarea electrică a casei tale

Introducere Decizia de a alege între a angaja un profesionist pentru instalarea electrică a casei tale și a încerca să faci singur lucrările poate părea dificilă. În timp ce opțiunea „Do It Yourself” (DIY) poate părea atractivă din punct de vedere financiar, implicarea unui expert vine cu o serie de

Optimizarea consumului de energie prin servicii profesionale electrice

Optimizarea consumului de energie prin servicii profesionale electrice

Introducere În contextul actual, optimizarea consumului de energie nu mai reprezintă doar o opțiune, ci o necesitate pentru sustenabilitatea mediului și eficiență financiară. În această lumină, serviciile profesionale electrice joacă un rol esențial în analiza, proiectarea și implementarea soluțiilor care reduc consumul de energie și amplifică eficiența energetică a instalațiilor

Prevenirea incendiilor: Rolul esențial al verificărilor electrice periodice

Prevenirea incendiilor: rolul esențial al verificărilor electrice periodice

Introducere În contextul siguranței locuințelor și al spațiilor comerciale, prevenirea incendiilor este o prioritate absolută. Un aspect adesea subestimat în acest demers este rolul crucial pe care îl joacă verificările electrice periodice. Acestea sunt esențiale pentru identificarea și remedierea potențialelor pericole înainte de a se transforma în cauze ale incendiilor

Tehnici de diagnosticare rapidă a problemelor în instalații electrice

Tehnici de diagnosticare rapidă a problemelor în instalații electrice

Introducere În domeniul instalațiilor electrice, identificarea rapidă și eficientă a problemelor este esențială pentru asigurarea siguranței și prevenirea potențialelor incidente periculoase. Tehnicile moderne de diagnosticare rapidă permit electricienilor și tehnicianilor să detecteze și să remedieze defecțiunile înainte de a escalada în probleme majore. Acest articol explorează metodele de diagnosticare rapidă,

Cum se efectuează o verificare periodică a instalațiilor electrice?

Cum se efectuează o verificare periodică a instalațiilor electrice?

Introducere O verificare periodică a instalațiilor electrice este esențială pentru asigurarea siguranței, eficienței și conformității cu standardele în vigoare. Aceste inspecții sistematice ajută la identificarea timpurie a potențialelor probleme, prevenind accidentele și minimizând riscul de defecțiuni. Acest articol explorează pașii esențiali în efectuarea unei verificări periodice, subliniind importanța documentației și

Ghidul complet al lucrărilor de medie tensiune

Ghidul complet al lucrărilor de medie tensiune

Introducere Lucrările de medie tensiune reprezintă o componentă esențială în distribuția și gestionarea energiei electrice, conectând centralele de producție cu rețelele de distribuție de joasă tensiune și consumatorii finali. Datorită naturii lor, aceste lucrări implică riscuri și cerințe tehnice specifice, distincte de cele asociate cu rețelele de joasă tensiune. Prin

Cum să identifici și să remediezi defecțiunile electrice comune

Cum să identifici și să remediezi defecțiunile electrice comune

Introducere Defecțiunile electrice pot apărea în orice gospodărie sau clădire comercială, prezentând nu doar inconveniente, ci și potențiale riscuri de siguranță. Identificarea și remedierea rapidă a acestor probleme sunt esențiale pentru a asigura funcționarea sigură și eficientă a sistemelor electrice. Acest articol oferă o privire de ansamblu asupra modului în

Inovații și tehnologii noi în instalațiile electrice

Inovații și tehnologii noi în instalațiile electrice

Introducere Într-o eră definită de schimbări rapide și de nevoia crescândă de sustenabilitate, industria instalațiilor electrice nu rămâne în urmă. Tehnologiile inovatoare și materialele sustenabile transformă modul în care energia este produsă, distribuită și consumată. De la sisteme inteligente de management al energiei la inovații în materiale și siguranță, acest

Pas cu pas: Execuția lucrărilor de joasă tensiune

Pas cu pas: execuția lucrărilor de joasă tensiune

Introducere Execuția lucrărilor de joasă tensiune este o componentă crucială în proiectele de construcții și modernizare a infrastructurii electrice. Aceasta necesită o abordare metodică și atenție la detalii pentru a asigura siguranța, eficiența și conformitatea cu standardele în vigoare. Prin următoarele subcapitole, vom explora etapele cheie în execuția lucrărilor de

Importanța menținerii instalațiilor electrice în condiții optime

Importanța menținerii instalațiilor electrice în condiții optime

Introducere Menținerea instalațiilor electrice în condiții optime este esențială pentru siguranța, eficiența și durabilitatea oricărei infrastructuri sau proprietăți. Într-o lume tot mai dependentă de energia electrică, o abordare proactivă în întreținerea sistemelor electrice poate preveni accidentele, minimiza întreruperile neașteptate și asigura funcționarea eficientă a echipamentelor pe termen lung. Acest articol

Tot ce trebuie să știți despre verificarea prizelor de pământ

Tot ce trebuie să știți despre verificarea prizelor de pământ

Introducere În domeniul instalațiilor electrice, siguranța este primordială, iar verificarea prizelor de pământ joacă un rol esențial în protejarea persoanelor și a echipamentelor de posibilele accidente electrice. Priza de pământ este un sistem de siguranță conceput pentru a preveni acumularea de tensiuni periculoase în cazul unor defecțiuni electrice. Înțelegerea principiului

Sisteme de protecție la supratensiuni: Soluții și recomandări

Sisteme de protecție la supratensiuni: soluții și recomandări

Introducere În lumea tehnologiei și a electricității, supratensiunile reprezintă fluctuații neașteptate ale tensiunii electrice care pot avea consecințe grave asupra echipamentelor și dispozitivelor electrice. Aceste variații pot deteriora componentele electronice, scurta durata de viață a aparatelor și chiar cauza incendii. Prin urmare, implementarea unor sisteme de protecție la supratensiuni devine

Importanța verificărilor PRAM pentru siguranța instalațiilor electrice

Importanța verificărilor PRAM pentru siguranța instalațiilor electrice

Introducere În domeniul instalațiilor electrice, siguranța reprezintă o prioritate esențială, atât pentru protecția persoanelor cât și pentru prevenirea daunelor materiale. Verificările PRAM (Protecția Rețelei de la Acțiunea Mecanică) joacă un rol crucial în asigurarea siguranței electrice, prin evaluarea riscurilor asociate instalațiilor și echipamentelor electrice. Aceste verificări sunt concepute pentru a