La Pitești, un centru comercial cunoscut pentru diversitatea sa de magazine și spații de divertisment, a fost recent subiectul unei modernizări esențiale a sistemului său electric, proiect încredințat echipei ANDRAG REIGOS SRL. Această inițiativă a vizat îmbunătățirea eficienței energetice și asigurarea conformității cu standardele actuale de siguranță.

Procesul de modernizare a început cu o evaluare detaliată a infrastructurii existente, identificându-se necesitatea actualizării și extinderii rețelei pentru a face față cererilor în creștere ale chiriașilor. Focalizarea a fost pe instalarea de noi sisteme de împământare și pe îmbunătățirea celor vechi, o măsură critică pentru prevenirea incidentelor electrice într-un spațiu cu trafic intens de vizitatori.

ANDRAG REIGOS SRL a abordat acest proiect cu o echipă de profesioniști experimentați, utilizând metode și tehnologii de ultimă oră pentru a garanta o execuție rapidă și eficientă, minimizând perturbările activităților comerciale. Verificările instalațiilor electrice au fost efectuate meticulos, pentru a asigura că toate componentele sistemului respectă cele mai înalte standarde de performanță și siguranță.

Rezultatul a fost o infrastructură electrică modernizată care nu numai că îmbunătățește siguranța și experiența de cumpărături pentru vizitatori, dar și optimizează consumul de energie al complexului, contribuind la reducerea costurilor operaționale. Eforturile ANDRAG REIGOS SRL în acest proiect reflectă angajamentul companiei pentru inovație și sustenabilitate, consolidându-și reputația de lider în domeniul instalațiilor electrice.

Finalizarea cu succes a modernizării sistemului electric în centrul comercial din Pitești a evidențiat capacitatea ANDRAG REIGOS SRL de a livra soluții eficiente și durabile, subliniind importanța investițiilor continue în siguranța infrastructurilor electrice pentru sprijinirea dezvoltării economice locale.

Experți în construcții pentru industria extractivă, inovăm cu plăci compozite, oferim soluții durabile pentru principalele companii din România.

Legături utile

Contact

Birou

Blvd. Nicolae Bălcescu Nr. 190, Pitești, Argeș

Luni - Vineri

09:00 - 17:00

ADG în imagini