În zona industrială din Câmpulung, o fabrică a fost recent subiectul unui proiect major de eficientizare energetică, un efort strategic pentru a reduce costurile operaționale și pentru a sprijini sustenabilitatea pe termen lung. Acest proiect ambițios a fost încredințat echipei de la ANDRAG REIGOS SRL, recunoscută pentru expertiza sa în implementarea soluțiilor de eficiență energetică.

Inițiativa a constat într-o serie de măsuri integrate, începând cu restructurarea sistemului electric existent al fabricii. Focalizarea a fost pe modernizarea instalațiilor electrice de mică și medie tensiune, pentru a îmbunătăți performanța generală și pentru a reduce pierderile energetice. În plus, a fost necesară implementarea unor sisteme noi, mai eficiente din punct de vedere energetic, ce au inclus tehnologii avansate pentru monitorizarea și controlul consumului de energie.

Un aspect cheie al proiectului a fost introducerea unor soluții inovatoare pentru optimizarea proceselor de producție, inclusiv automatizarea anumitor segmente pentru a minimiza necesarul de energie electrică. ANDRAG REIGOS SRL a colaborat îndeaproape cu managementul fabricii pentru a identifica cele mai eficiente căi de a implementa aceste îmbunătățiri, ținând cont de specificitățile operaționale ale fabricii.

Echipa ANDRAG REIGOS SRL a pus un accent deosebit pe sustenabilitate, alegând echipamente și materiale care nu numai că oferă o eficiență energetică ridicată, dar sunt și durabile pe termen lung. Această abordare strategică a asigurat că fabrica din Câmpulung va beneficia de o reducere semnificativă a emisiilor de carbon, aliniindu-se astfel cu obiectivele de mediu la nivel global.

Implementarea proiectului a necesitat o planificare detaliată și o coordonare eficientă, pentru a minimiza impactul asupra producției zilnice. Grație profesionalismului și dedicării echipei ANDRAG REIGOS SRL, lucrările au fost finalizate în termenii stabiliți, permițând fabricii să își reia rapid activitatea la capacitate maximă.

Rezultatele proiectului de eficientizare energetică la fabrica din Câmpulung au fost remarcabile, reflectându-se în scăderea facturilor la energie și în creșterea performanței operaționale. Acest succes subliniază angajamentul ANDRAG REIGOS SRL către inovație și eficiență, consolidându-și astfel poziția de partener de încredere în domeniul instalațiilor electrice și al soluțiilor de eficiență energetică.

Experți în construcții pentru industria extractivă, inovăm cu plăci compozite, oferim soluții durabile pentru principalele companii din România.

Legături utile

Contact

Birou

Blvd. Nicolae Bălcescu Nr. 190, Pitești, Argeș

Luni - Vineri

09:00 - 17:00

ADG în imagini