La Curtea de Argeș, un proiect ambițios de dezvoltare rezidențială a pus bazele unui nou standard în materie de durabilitate și eficiență energetică, un model pentru viitoarele proiecte imobiliare din regiune. ANDRAG REIGOS SRL a fost în centrul acestui demers, aducând expertiza sa vastă în domeniul execuției instalațiilor electrice de mică și medie tensiune, cu un accent deosebit pe soluții eco-friendly și sustenabile.

Proiectul a implicat construcția unui complex de locuințe care să corespundă celor mai înalte standarde de eficiență energetică și să minimizeze impactul asupra mediului. Încă de la început, echipa ANDRAG REIGOS SRL a colaborat strâns cu arhitecții și dezvoltatorii proiectului pentru a integra tehnologii avansate care să asigure un consum minim de energie și o maximă independență față de rețelele tradiționale de energie.

Unul dintre aspectele cheie ale proiectului a fost implementarea unui sistem de panouri solare pentru a alimenta întregul complex rezidențial, reducând astfel dependența de sursele de energie nerenovabile. Instalarea acestui sistem a necesitat o planificare și execuție precisă, asigurându-se că fiecare unitate locativă beneficiază de energie curată și eficientă.

De asemenea, ANDRAG REIGOS SRL a proiectat și implementat sisteme de iluminat LED de înaltă eficiență în toate zonele comune și private, precum și soluții inteligente de gestionare a energiei, care permit rezidenților să monitorizeze și să controleze consumul energetic. Aceste măsuri nu doar că au contribuit la reducerea amprentei de carbon a complexului, dar au oferit și economii semnificative rezidenților pe termen lung.

Pe lângă aspectele tehnice, ANDRAG REIGOS SRL a pus un accent deosebit pe integrarea armonioasă a soluțiilor electrice cu designul arhitectural și cu peisajul natural din jur, asigurându-se că impactul vizual este minim și că noua dezvoltare rezidențială se încadrează perfect în frumoasa zonă a Curtei de Argeș.

Finalizarea cu succes a acestui proiect de dezvoltare rezidențială durabilă la Curtea de Argeș a demonstrat angajamentul ANDRAG REIGOS SRL față de inovație, eficiență și sustenabilitate, subliniind potențialul imens al tehnologiilor ecologice în construcțiile moderne. Acest proiect servește ca un exemplu inspirațional pentru întreaga industrie, evidențiind cum practicile sustenabile pot transforma modul în care trăim, lucrăm și interacționăm cu mediul înconjurător.

Experți în construcții pentru industria extractivă, inovăm cu plăci compozite, oferim soluții durabile pentru principalele companii din România.

Legături utile

Contact

Birou

Blvd. Nicolae Bălcescu Nr. 190, Pitești, Argeș

Luni - Vineri

09:00 - 17:00

ADG în imagini