La Sonda 80 Bustuchin, am avut oportunitatea de a demonstra capacitatea ANDRAG REIGOS SRL de a dezvolta infrastructura necesară pentru accesul și operarea eficientă în cadrul proiectelor oil&gas.

Amenajarea Drumului de Acces

Pentru a asigura accesul echipamentelor grele și a personalului la situl de foraj, a fost necesară construirea unui drum de acces. În imaginile furnizate, se poate observa cum utilajele noastre specializate, cum ar fi buldoexcavatoarele CASE de 10t, au fost utilizate pentru a răspândi și nivela materialul granular, creând astfel un drum de acces stabil și sigur. Acest drum nu numai că facilitează transportul echipamentelor și materialelor, dar asigură și un traseu sigur pentru deplasarea angajaților.

Instalarea Platformei cu Dale

După amenajarea drumului, a urmat etapa de instalare a platformei cu dale. Utilizarea dalelor de beton reprezintă o soluție durabilă și eficientă pentru stabilizarea suprafețelor destinate instalațiilor de foraj. În fotografii, se vede clar cum dalele sunt așezate într-un model precis, creând o fundație solidă care va suporta greutatea echipamentelor de foraj. Acest proces este esențial pentru asigurarea unei operabilități continue și pentru prevenirea oricărui impact negativ asupra mediului înconjurător.

Această platformă cu dale nu doar că îmbunătățește accesibilitatea și eficiența operățiunilor, dar contribuie și la integritatea ecologică a sitului, permițându-ne să ne desfășurăm activitățile într-un mod responsabil față de mediul natural.

Proiectul de la Sonda 80 Bustuchin subliniază capabilitățile companiei noastre în domeniul construcțiilor și amenajărilor pentru industria extractivă. Cu un parc de utilaje diversificat, de la buldoexcavatoare și autobasculante, până la camioane basculabile, avem capacitatea de a aborda o gamă largă de provocări în teren. Fiecare proiect este executat cu respectarea celor mai înalte standarde de siguranță și calitate, cu un accent puternic pe protecția mediului și eficiența proceselor de lucru.

Sonda 80 Bustuchin reprezintă un alt succes în portofoliul nostru, consolidând reputația ANDRAG REIGOS SRL ca un lider în soluțiile de infrastructură pentru industria oil&gas.

Experți în construcții pentru industria extractivă, inovăm cu plăci compozite, oferim soluții durabile pentru principalele companii din România.

Legături utile

Contact

Birou

Blvd. Nicolae Bălcescu Nr. 190, Pitești, Argeș

Luni - Vineri

09:00 - 17:00

ADG în imagini