Proiectul „Sonda 65 de la Vârteju” este un exemplu concret al angajamentului și expertizei noastre în furnizarea de servicii complexe pentru industria oil&gas. În cele ce urmează, voi descrie în detaliu etapele proiectului, demonstrând abilitățile noastre tehnice și atenția la detalii.

Situație inițială

Înlăturare Vegetație și Nivelare Teren

Etapa inițială a proiectului a constat în pregătirea terenului pentru operațiunile ulterioare. În imaginile prezentate, se observă o suprafață vastă, inițial acoperită cu vegetație, care a fost curățată și nivelată. Lucrările de defrișare și nivelare au fost esențiale pentru a asigura o fundație stabilă pentru platforma care urma să fie construită. Se poate observa în imagini că terenul este pregătit corespunzător, cu un aspect uniform, gata pentru etapele următoare.

Așternere și Realizare Platformă Dale

Următoarea etapă a implicat așternerea și realizarea platformei de dale de beton. Acest proces necesită precizie pentru a asigura alinierea corectă și distribuția uniformă a sarcinilor. În fotografiile de față, putem vedea platforma formată din dale de beton dispuse într-un mod organizat și metodic. Această structură servește la stabilizarea solului și asigurarea unei fundații solide pentru echipamentele grele care urmează să fie instalate.

Recuperare Dale și Montaj Blindă

Montajul blindelor reprezintă o parte critică în securizarea și protejarea structurilor subterane. În imagini, este vizibilă o structură de blindă poziționată strategic pentru a proteja și a întări zona de excavare. Aceasta asigură un mediu de lucru sigur pentru echipamente și personal și previne colapsul sau alunecarea terenului.

 

După finalizarea lucrărilor principale, a urmat etapa de recuperare a dalelor și de montaj suplimentar al blindelor. Imaginile ilustrează cum echipa noastră a procedat la demontarea și recuperarea plăcilor de beton, operațiune efectuată cu grijă pentru a nu deteriora materialul, care poate fi reutilizat. În același timp, s-au efectuat lucrări de montaj al blindelor suplimentare pentru consolidarea și securizarea continuă a sitului.

Prin finalizarea cu succes a acestor etape, „Sonda 65 de la Vârteju” stă mărturie pentru abilitatea noastră de a executa lucrări de infrastructură complexe cu eficiență și profesionalism.

Experți în construcții pentru industria extractivă, inovăm cu plăci compozite, oferim soluții durabile pentru principalele companii din România.

Legături utile

Contact

Birou

Blvd. Nicolae Bălcescu Nr. 190, Pitești, Argeș

Luni - Vineri

09:00 - 17:00

ADG în imagini