ANDRAG REIGOS SRL a fost implicată într-o serie de lucrări esențiale la Sonda 6040 Ticleni, proiect care a cuprins pregătirea terenului, amenajarea infrastructurii și intervenții de întreținere pe termen lung. Fiecare etapă a fost executată cu scopul de a asigura funcționalitatea și siguranța maximă a sitului de foraj.

Înlăturarea Vegetației de pe Drumul de Acces și de pe Careul Sondei

Primul pas în pregătirea sitului a implicat îndepărtarea vegetației abundente de pe drumul de acces și de pe careul sondei. Aceasta a fost realizată folosind utilajele noastre de mare putere, care au curățat eficient zona, eliminând orice obstacole care ar putea împiedica accesul sau nivelarea ulterioară.

Așternerea Produselor de Balastieră pentru Amenajarea Drumului și Careului

După curățarea terenului, am procedat la așternerea unui strat gros de produse de balastieră, atât pe drumul de acces cât și pe careu. Materialul a fost nivelat și compactat pentru a crea o suprafață stabilă și durabilă, pregătită pentru traficul greu și activitățile de foraj.

Scarificarea Drumului de Acces, Nivelarea Terenului

O etapă crucială a fost scarificarea drumului de acces pentru a îmbunătăți aderența și stabilitatea acestuia. Aceasta a implicat răzuirea stratului superior al drumului existent, urmată de nivelarea precisă a terenului. Acest proces a fost esențial pentru a asigura o fundație solidă pentru așternerea ulterioară a produselor de balastieră.

Îndepărtare Vegetație Suplimentară de pe Careul Sondei

Am continuat cu îndepărtarea oricărei vegetații rămase pe careul sondei, asigurând că zona este complet pregătită pentru instalarea platformei de dale.

Realizarea Platformei de Dale

Platforma de dale a fost construită folosind dale de beton de înaltă calitate, care au fost așezate cu grijă pentru a forma o suprafață de lucru uniformă și stabilă. Această platformă servește ca bază pentru echipamentele grele și facilitățile temporare necesare în cadrul operațiunilor de foraj.

Montaj Blindă

Pentru a proteja integritatea excavărilor și a muncitorilor, am instalat blindaje robuste în jurul zonei de foraj. Acestea asigură că zonele vulnerabile sunt protejate împotriva oricărui colaps sau deplasare a terenului.

Lucrări Ulterioare de Refacere a Drumului Deteriorat

Pe parcursul utilizării, drumul de acces a suferit deteriorări datorate traficului intens și condițiilor meteorologice. ANDRAG REIGOS SRL a intervenit pentru a reface drumul, utilizând materiale de calitate superioară și tehnicile noastre avansate de nivelare și compactare pentru a restabili accesibilitatea și siguranța.

Concluzie

Proiectul la Sonda 6040 Ticleni a evidențiat abilitatea ANDRAG REIGOS SRL de a gestiona eficient și eficace operațiuni complexe de pregătire a terenului și amenajare infrastructurală pentru industria de oil&gas. Fiecare etapă a fost efectuată cu un angajament ferm față de calitate și durabilitate, demonstrând capacitatea noastră de a răspunde rapid și adecvat la nevoile sitului și la provocările operative, reafirmându-ne reputația de lider în domeniu.

Experți în construcții pentru industria extractivă, inovăm cu plăci compozite, oferim soluții durabile pentru principalele companii din România.

Legături utile

Contact

Birou

Blvd. Nicolae Bălcescu Nr. 190, Pitești, Argeș

Luni - Vineri

09:00 - 17:00

ADG în imagini