Pentru lucrarea la sonda 564 Bălăceanca – Mazarine Energy Romania, compania ANDRAG REIGOS SRL a fost solicitată să execute o serie de operațiuni tehnice complexe, inclusiv amenajarea unui drum accesibil cu dale prefabricate, manevre de buldozer și buldoexcavator, lucrări cu cilindru compactor, și montarea, respectiv demontarea unor dale din material compozit. Procesul a inclus de asemenea dislocarea fundațiilor din beton, excavarea mecanică și îmbunătățirea capului de coloană din beciul sondei, necesar pentru operațiunile de foraj.

O atenție specială a fost acordată siguranței pe parcursul tuturor fazele proiectului, cu asistență tehnică din partea pompierilor pentru prevenirea oricărui risc de incendiu sau accident. Utilizarea eficientă a echipamentelor grele a asigurat desfășurarea în condiții optime a tuturor operațiunilor, în timp ce expertiza tehnică a echipei ANDRAG REIGOS SRL a garantat calitatea și precizia execuției. Imaginile demonstrează clar complexitatea și amploarea lucrărilor efectuate, subliniind competențele avansate în gestionarea infrastructurii necesare extracției de resurse energetice.

Experți în construcții pentru industria extractivă, inovăm cu plăci compozite, oferim soluții durabile pentru principalele companii din România.

Legături utile

Contact

Birou

Blvd. Nicolae Bălcescu Nr. 190, Pitești, Argeș

Luni - Vineri

09:00 - 17:00