La Sonda 4462 Slăvuța, ANDRAG REIGOS SRL a fost implicată într-un proiect complex, care a necesitat o abordare detaliată și precisă în mai multe etape critice pentru pregătirea și susținerea operațiunilor de foraj. Lucrările au inclus amenajarea drumului de acces, pregătirea careului pentru sonda și instalarea platformei de dale, montajul blindelor, precum și mai multe intervenții ulterioare de reamenajare a drumului de acces.

Amenajare Drum Acces, Careu Sonda și Platforma Dale

Primul pas în proiectul de la Sonda 4462 a fost crearea infrastructurii necesare pentru accesul ușor și sigur la situl de foraj. Acest lucru a inclus construirea unui drum de acces folosind materiale de înaltă calitate pentru a asigura durabilitatea și stabilitatea necesară transportului de echipamente grele și personal. Drumul a fost construit utilizând tehnici de compactare și nivelare de ultimă generație, asigurându-se că este apt pentru toate condițiile meteorologice.

În paralel, careul sondei a fost pregătit prin înlăturarea vegetației și nivelarea meticuloasă a terenului. Am folosit buldoexcavatoarele CASE pentru aceste operații, care au permis o pregătire rapidă și eficientă a suprafeței.

Platforma de dale, esențială pentru stabilizarea echipamentului de foraj, a fost realizată folosind dale de beton robuste, montate precis pentru a suporta greutățile implicate de operațiunile de foraj. Platforma a fost proiectată pentru a asigura o distribuție egală a sarcinii și pentru a preveni orice mișcare nedorită a echipamentelor în timpul forajului.

Montaj Blindă

Montarea blindelor a fost efectuată pentru a proteja integritatea excavării și a muncitorilor implicati în proiect. Blindajele, montate strategic în jurul site-ului de foraj, au fost esențiale pentru a preveni alunecările de teren și alte incidente care ar putea compromite siguranța și eficiența operațiunilor.

Intervenții de Reamenajare Ulterioare a Drumului

De-a lungul timpului, drumul de acces a necesitat mai multe intervenții de reamenajare pentru a răspunde nevoilor schimbătoare ale sitului și pentru a repara daunele cauzate de utilizarea intensivă și condițiile meteorologice. Aceste intervenții au inclus adăugarea de noi straturi de material, recompactarea și nivelarea drumului pentru a asigura accesibilitatea continuă și siguranța transportului. În aceste lucrări, utilajele noastre grele, inclusiv autobasculantele și cilindrii compactori, au jucat un rol crucial în menținerea standardelor înalte de funcționalitate și siguranță.

Concluzie

Proiectul de la Sonda 4462 Slăvuța a demonstrat capacitatea ANDRAG REIGOS SRL de a răspunde rapid și eficient la cerințele complexe ale unui proiect de foraj. Fiecare etapă a fost executată cu o atenție meticuloasă la detalii, utilizând o combinație de expertiză tehnică avansată și tehnologie de vârf. Rezultatul a fost o infrastructură de foraj bine pregătită, care a permis desfășurarea operațiunilor în condiții optime, consolidând astfel reputația companiei noastre ca lider în serviciile de construcție pentru industria oil&gas.

Experți în construcții pentru industria extractivă, inovăm cu plăci compozite, oferim soluții durabile pentru principalele companii din România.

Legături utile

Contact

Birou

Blvd. Nicolae Bălcescu Nr. 190, Pitești, Argeș

Luni - Vineri

09:00 - 17:00

ADG în imagini