La Sonda 4261 Paraieni, ANDRAG REIGOS SRL a avut sarcina de a pregăti terenul și de a instala infrastructura necesară pentru operatiunile de foraj. Proiectul a cuprins mai multe etape esențiale pentru succesul operațiunilor, inclusiv înlăturarea vegetației, nivelarea terenului, așternerea produselor de balastieră și realizarea platformei de dale, urmate de montajul blindajelor.

Înlăturarea Vegetației și Nivelarea Terenului

Primul pas în pregătirea sitului a fost îndepărtarea vegetației dense care acoperea zona. Acest proces a fost esențial pentru a asigura accesul la suprafața de lucru și pentru a evita orice obstacole în calea utilajelor. Echipa noastră a utilizat buldoexcavatoare CASE de 10t pentru a curăța eficient zona, eliminând toți arbuștii, copacii și alte materiale organice.

După înlăturarea vegetației, a urmat nivelarea terenului. Acest pas a fost crucial pentru a asigura o bază solidă și stabilă pentru construcția ulterioară. Am utilizat tehnologie de top pentru a măsura și nivelul exact al terenului, asigurându-ne că baza este perfect plană și pregătită pentru etapele următoare.

Așternerea Produselor de Balastieră și Realizarea Platformei de Dale

După pregătirea și nivelarea terenului, am procedat la așternerea unui strat gros de produse de balastieră, care a fost distribuit și nivelat meticulos. Produsele de balastieră folosite au fost selecționate pentru durabilitatea și capacitatea lor de a susține greutăți mari, ceea ce este esențial în zonele de foraj.

Pe acest fundament stabil, am construit apoi platforma de dale. Am utilizat dale de beton robuste pentru a crea o suprafață de lucru uniformă și rezistentă. Platforma a fost proiectată pentru a suporta echipamentele grele utilizate în foraj și pentru a oferi o stabilitate excelentă pe tot parcursul operațiunilor.

Montaj Blindă

Ultima etapă a proiectului a implicat montajul blindelor. Blindajele sunt cruciale pentru protecția muncitorilor și pentru integritatea structurală a site-ului de foraj. Fiecare blindă a fost instalată cu grijă, folosind tehnici și echipamente specializate pentru a asigura că este perfect aliniată și funcțională. Această măsură de precauție previne orice accidente și asigură că operarea în siguranță este prioritatea noastră principală.

Concluzie

Proiectul de la Sonda 4261 Paraieni a ilustrat angajamentul ANDRAG REIGOS SRL față de standardele înalte de siguranță, precizie și durabilitate. Fiecare etapă a fost executată cu o atenție deosebită la detalii, folosind utilaje adecvate și tehnici avansate. Rezultatul a fost o infrastructură de foraj bine pregătită, care a permis desfășurarea eficientă și sigură a operațiunilor, consolidând în continuare reputația noastră de lider în serviciile de construcții pentru industria oil&gas.

Experți în construcții pentru industria extractivă, inovăm cu plăci compozite, oferim soluții durabile pentru principalele companii din România.

Legături utile

Contact

Birou

Blvd. Nicolae Bălcescu Nr. 190, Pitești, Argeș

Luni - Vineri

09:00 - 17:00

ADG în imagini