La Sonda 4247 Slămnești, compania noastră, ANDRAG REIGOS SRL, a fost responsabilă pentru implementarea unor soluții infrastructurale critice pentru activitățile de foraj.

Înlăturarea Vegetației de pe Drumul de Acces

Inițial, am abordat provocarea accesului la sit prin înlăturarea vegetației dense care obstrucționa drumul. Această etapă a fost vitală pentru a permite accesul utilajelor grele și al echipelor. Utilizând buldoexcavatoarele CASE, am tăiat și îndepărtat eficient vegetația, pregătind terenul pentru nivelare.

Înlăturarea Vegetației de pe Careu, Nivelare Teren și Amenajare Platformă Dale

După drumul de acces, ne-am concentrat pe careu. Procesul a început cu înlăturarea tuturor formelor de vegetație și a fost urmat de o nivelare minuțioasă a terenului. Acest lucru a fost realizat cu ajutorul unui nivelator laser, asigurându-ne că suprafața este perfect plană pentru a primi platforma de dale. În amenajarea platformei, am combinat dale de beton și dale TuffTrack pentru o stabilitate și durabilitate sporită, vitală pentru a susține echipamentele de foraj și structurile temporare.

Realizarea Drumului și Platformei de Dale Beton și TuffTrack

Drumul și platforma necesare pentru desfășurarea activităților la Sonda 4247 au fost construite cu o atenție deosebită. În acest scop, am folosit produse de balastieră așternute și compactate pentru a forma un strat stabilizator sub dalele de beton și TuffTrack. Prin aceasta, am asigurat o infrastructură rezistentă, adaptabilă la echipamentele grele și variațiile de temperatură sau alte condiții meteorologice.

Turnarea Beciului de Beton pentru Capătul de Sondă

Una dintre cele mai critice faze ale proiectului a fost turnarea beciului de beton pentru capătul sondei. Aici, calitatea execuției este de o importanță majoră, deoarece beciul trebuie să protejeze și să susțină capătul sondei. Am utilizat beton de înaltă rezistență și am asigurat o turnare precisă, în conformitate cu specificațiile tehnice stricte.

Montaj Blindă și Astupare Beci

După turnarea beciului, a urmat montajul blindelor, o măsură de precauție care previne alunecarea pământului și asigură integritatea structurii. Utilizarea blindelor a necesitat experiență și atenție la detalii, fiecare segment fiind instalat cu precizie. În final, beciul a fost astupat în conformitate cu normele de siguranță, pentru a asigura că toate structurile sunt securizate și protejate corespunzător.

În concluzie, lucrările efectuate la Sonda 4247 Slămnești au implicat o gamă largă de abilități și capabilități tehnice, evidențiind competența și profesionalismul ANDRAG REIGOS SRL. Fiecare etapă a fost realizată cu o atenție deosebită asupra calității, eficienței și durabilității, asigurând succesul operațiunilor de foraj și stabilind un standard înalt în serviciile noastre.

Experți în construcții pentru industria extractivă, inovăm cu plăci compozite, oferim soluții durabile pentru principalele companii din România.

Legături utile

Contact

Birou

Blvd. Nicolae Bălcescu Nr. 190, Pitești, Argeș

Luni - Vineri

09:00 - 17:00

ADG în imagini