La Sonda 3784 Slăvuța, ANDRAG REIGOS SRL a demonstrat încă o dată capacitatea de a furniza servicii complete pentru proiectele din industria extractivă, gestionând cu succes provocările legate de amenajarea terenului și infrastructura de acces.

Înlăturare Vegetație și Nivelare Teren

Inițial, a fost necesar să curățăm zona de vegetație și să nivelăm terenul pentru pregătirea ulterioară. Aceasta a inclus îndepărtarea arbuștilor și a altor obstrucții naturale de pe drum și careu. Utilizând unul dintre buldoexcavatoarele CASE de 10t, am înlăturat eficient vegetația și am nivelat suprafața, creând condițiile optime pentru etapele următoare de construcție.

Nivelare Teren, Montare Dale TuffTrack și Amenajare Drum Acces

După pregătirea inițială, am trecut la nivelarea finală a terenului și la instalarea dalelor TuffTrack, care sunt soluții inovatoare pentru drumuri temporare și platforme de lucru. Aceste dale conferă un grad ridicat de stabilitate și durabilitate, fiind ideale pentru locațiile unde condițiile de teren sunt dificile. De asemenea, am amenajat drumul de acces folosind aceste sisteme, asigurând accesibilitatea necesară pentru utilajele și echipamentele grele.

Așternere Produse de Balastieră și Realizare Platforma Dale Beton

Etapa următoare a inclus așternerea produselor de balastieră pentru a forma o bază robustă pentru platforma de dale de beton. Acest strat de balast a fost distribuit uniform și compactat cu cilindrul compactor HAMM de 16t pentru a asigura o fundație solidă. Pe această bază pregătită am instalat dalele de beton, folosindu-ne de precizia și experiența operatorilor noștri pentru a crea o platformă plană și stabilă.

 

Montaj Blindă

Instalarea blindelor a fost o parte critică a proiectului, esențială pentru siguranța structurilor subterane și a muncitorilor în timpul operațiunilor de foraj. În această etapă, am folosit echipamentele și cunoștințele tehnice pentru a monta blindajele în conformitate cu cele mai stricte standarde de siguranță.

Intervenție Ulterioară pentru Refacerea Drumului de Acces Deteriorat

De-a lungul timpului, drumul de acces a suferit deteriorări din cauza utilizării intensive și a condițiilor meteorologice. ANDRAG REIGOS SRL a intervenit prompt pentru a repara și consolida drumul. Am reușit să reabilitezim drumul de acces într-un timp scurt, minimizând astfel orice întrerupere în activitățile de la sonda 3784.

ANDRAG REIGOS SRL a demonstrat adaptabilitatea, resursele și expertiza tehnică necesară pentru gestionarea complexităților proiectului Sonda 3784 Slăvuța. Fiecare etapă a fost executată cu o atenție sporită la calitate și eficiență, folosind o flotă de utilaje adecvate și tehnici avansate, care evidențiază angajamentul nostru față de excelență în domeniul construcțiilor pentru industria oil&gas.

Experți în construcții pentru industria extractivă, inovăm cu plăci compozite, oferim soluții durabile pentru principalele companii din România.

Legături utile

Contact

Birou

Blvd. Nicolae Bălcescu Nr. 190, Pitești, Argeș

Luni - Vineri

09:00 - 17:00

ADG în imagini