Pentru sonda 3700 Slăvuta, parteneriatul nostru cu OMV Petrom a implicat crearea infrastructurii necesare pentru instalarea echipamentelor de suprafață și amenajarea drumului de acces. Acest proiect a necesitat o planificare detaliată și execuție tehnică avansată, ținând cont de condițiile specifice ale sitului.

Începând cu drumul de acces, abordarea noastră a constat în stabilizarea terenului prin adăugarea unui strat gros de balast, capabil să susțină traficul vehiculelor de mare tonaj. Aceasta nu doar că a asigurat accesul necesar pe parcursul proiectului, dar a și minimizat impactul asupra mediului înconjurător. În imaginea oferită se observă un drum de serviciu robust, bordat de dale de beton, care demonstrează abilitatea noastră de a adapta soluțiile de infrastructură la nevoile specifice ale clientului și la condițiile de teren.

Instalarea echipamentului de suprafață a urmat, cu o coordonare precisă între diferitele componente și utilaje. Utilizând autobasculante și buldoexcavatoarele noastre, am efectuat toate manevrele necesare pentru a poziționa și asambla echipamentele. Echipamentul de suprafață, esențial pentru operarea sondei, a fost instalat conform celor mai înalte standarde de siguranță și eficiență.

Pe lângă infrastructura fizică, proiectul a necesitat și aplicarea cunoștințelor noastre în managementul proiectelor, asigurând că fiecare etapă a fost executată în termenii planificați și conform specificațiilor tehnice riguroase. În final, proiectul a fost livrat la timp și funcțional, pregătit pentru începerea operațiunilor de foraj ale OMV Petrom, demonstrând încă o dată angajamentul ANDRAG REIGOS SRL față de furnizarea de soluții de încredere și durabile în domeniul construcțiilor pentru industria extractivă.

Experți în construcții pentru industria extractivă, inovăm cu plăci compozite, oferim soluții durabile pentru principalele companii din România.

Legături utile

Contact

Birou

Blvd. Nicolae Bălcescu Nr. 190, Pitești, Argeș

Luni - Vineri

09:00 - 17:00