ANDRAG REIGOS SRL a fost desemnată pentru a dezvolta și implementa soluții infrastructurale esențiale la Sonda 251 Ticleni. Acest proiect a inclus amenajarea unui careu și a unui drum de acces, precum și așternerea produselor de balastieră și amenajarea unei platforme de dale de beton.

Situație inițială

Amenajarea Careului și Drumului de Acces

Pentru început, a fost crucial să stabilim o bază de operare prin amenajarea unui careu. Acesta a fost proiectat pentru a găzdui echipamentele și personalul necesar pentru foraj. Utilizând autobasculantele de 20t de la MAN, Scania și Volvo, am transportat și distribuit materialul necesar pentru a asigura o fundație stabilă și plană pentru careu.

În paralel, am început lucrările la drumul de acces, esențial pentru a facilita transportul utilajelor și materialelor. Cu ajutorul flotei noastre de autoutilitare și autobasculante cu macara, am putut aduce rapid la locație materialele necesare, iar buldoexcavatoarele noastre CASE de 10t au fost folosite pentru pregătirea și nivelarea drumului.

Așternerea Produselor de Balastieră și Amenajarea Platformei de Dale de Beton

Pasul următor a implicat așternerea unui strat compact de produse de balastieră. Acest proces, realizat sub supravegherea experților noștri în construcții, a folosit materiale de înaltă calitate, transportate și distribuite cu autobasculantele noastre. Stratul de balast a fost nivelat și compactat cu cilindrul compactor de 16t HAMM, asigurând o bază robustă pentru platforma de dale de beton.

Instalarea platformei de dale de beton a fost efectuată cu precizie metodică. Platforma trebuia să fie suficient de puternică pentru a susține greutăți semnificative, iar alinierea dalelor necesară pentru acest proiect a fost deosebit de critică. În această etapă, buldoexcavatoarele CASE au fost esențiale în manipularea și plasarea dalelor. Aceste utilaje au permis echipei noastre să lucreze cu eficiență, asigurându-se că fiecare dală este poziționată corect și sigur.

Platforma realizată a creat o suprafață de lucru nivelată și stabilă, vitală pentru siguranța și eficiența operațiunilor de foraj. Prin utilizarea dalelor de beton, am asigurat nu doar durabilitatea și funcționalitatea platformei, ci și ușurința în recuperarea și reutilizarea lor, în linie cu angajamentul nostru pentru sustenabilitate și eficiență.

Proiectul Sonda 251 Ticleni a evidențiat adaptabilitatea și competența ANDRAG REIGOS SRL în a răspunde nevoilor complexe ale industriei oil&gas. Fiecare fază a proiectului a fost executată cu atenție la detalii și cu un angajament ferm pentru a respecta cele mai înalte standarde de siguranță și calitate, demonstrând capacitatea noastră de a livra soluții infrastructurale la cheie. Utilizarea efectivă a flotei noastre de utilaje ne-a permis să finalizăm acest proiect cu succes, consolidând în continuare poziția noastră ca lideri în serviciile de construcții pentru industria extractivă.

Experți în construcții pentru industria extractivă, inovăm cu plăci compozite, oferim soluții durabile pentru principalele companii din România.

Legături utile

Contact

Birou

Blvd. Nicolae Bălcescu Nr. 190, Pitești, Argeș

Luni - Vineri

09:00 - 17:00

ADG în imagini