Lucrarea „SD 1449 Cartojani – OMV Petrom” a prezentat o provocare tehnică distinctă, abordată cu expertiza specifică ANDRAG REIGOS SRL în infrastructura industrială și soluții inovative de inginerie. Proiectul a implicat construcția unei suprafețe de sprijin pentru echipamentele de foraj, cu specificații precise de lungime și lățime, respectiv 35 de metri lungime și 25 de metri lățime, și crearea unui drum de acces cu o lungime totală acoperită de 70 de foi de Durabex.

Durabex, materialul ales pentru acest proiect, a fost selecționat pentru proprietățile sale de rezistență înalte și capacitatea de a susține greutăți semnificative, fiind ideal pentru condițiile dificile de teren întâlnite la Cartojani. Instalarea sa a necesitat precizie și atenție la detalii, fiecare foaie fiind așezată și interconectată pentru a forma o suprafață uniformă și stabilă. În plus, 10 foi de Durabex au fost amenajate pe un model de careu, oferind o rezistență și mai mare în punctele critice de încărcare și trafic.

Imaginile furnizate ilustrează claritatea cerului în contrast cu vastitatea terenului pregătit, subliniind extensivitatea și importanța lucrării realizate. Drumul de acces a fost construit folosindu-se aceleași principii de inginerie preciză și de integrare eficientă cu mediul înconjurător, permițând transportul utilajelor și materialelor fără a perturba sau a afecta solul local.

Proiectul nu numai că a ilustrat capacitatea ANDRAG REIGOS SRL de a realiza infrastructuri critice în condiții de teren provocatoare, dar a și demonstrat angajamentul companiei față de aplicarea celor mai înalte standarde de inginerie și de respect pentru mediul înconjurător. Fiecare etapă a fost documentată și executată cu o atenție meticuloasă, de la pregătirea terenului și până la finalizarea și predarea lucrării, asigurând astfel că ne îndeplinim promisiunea de excelență tehnică și fiabilitate.

Experți în construcții pentru industria extractivă, inovăm cu plăci compozite, oferim soluții durabile pentru principalele companii din România.

Legături utile

Contact

Birou

Blvd. Nicolae Bălcescu Nr. 190, Pitești, Argeș

Luni - Vineri

09:00 - 17:00