Pentru Parcul Industrial din Pitești, necesitatea de a reabilita și îmbunătăți drumurile de acces a devenit o prioritate în contextul dezvoltării rapide a zonei și al creșterii fluxului de vehicule grele. Acest proiect ambițios a fost încredințat ANDRAG REIGOS SRL, care a fost selectată pentru expertiza și experiența sa în amenajarea drumurilor utilizând balast și piatră spartă, materiale recunoscute pentru durabilitatea și fiabilitatea lor în infrastructura rutieră.

Proiectul a început cu o fază de planificare detaliată, în care echipa ANDRAG REIGOS SRL a evaluat starea existentă a drumurilor și a identificat cele mai critice sectoane care necesitau intervenții urgente. Un aspect cheie al planificării a fost asigurarea că toate lucrările se vor desfășura cu minimă perturbare a activităților industriale din parc.

Lucrările de reabilitare au început cu îmbunătățirea fundației drumurilor, care a inclus compactarea terenului și adăugarea unui strat gros de balast. Această bază a fost esențială pentru a asigura stabilitatea și capacitatea drumurilor de a suporta greutatea și traficul constant al vehiculelor grele, în special a celor utilizate pentru transportul mărfurilor și materialelor industriale.

Următorul pas a fost aplicarea unui strat de piatră spartă, aleasă pentru proprietățile sale de durabilitate și rezistență la uzură. Piatra spartă nu doar că oferă o suprafață de rulare superioară, dar contribuie și la drenajul eficient al apei, prevenind formarea bălților și a eroziunii. În plus, finisarea cu piatră spartă îmbunătățește aderența vehiculelor, un factor important pentru siguranța transportului în orice condiții meteorologice.

Unul dintre cele mai mari provocări ale proiectului a fost coordonarea efectivă a lucrărilor pentru a asigura că accesul în parc rămâne disponibil pe parcursul întregii perioade de reabilitare. Grație planificării atente și comunicării eficiente cu toate părțile interesate, ANDRAG REIGOS SRL a reușit să minimizeze orice disconfort sau întârziere pentru companiile din parc.

Pe lângă îmbunătățirile funcționale, proiectul a avut și un puternic accent pe aspectul estetic al drumurilor, contribuind la îmbunătățirea imaginii generale a parcului industrial. Alegerea materialelor și finisajele au fost gândite să se integreze armonios în peisajul industrial, oferind un aspect ordonat și profesionist.

Finalizarea reabilitării drumurilor de acces pentru Parcul Industrial din Pitești a marcat un moment important în dezvoltarea infrastructurii locale. Proiectul nu doar că a îmbunătățit semnificativ accesibilitatea și funcționalitatea zonei, dar a și crescut atractivitatea acesteia pentru investiții viitoare. Feedback-ul pozitiv din partea administratorilor parcului și a companiilor rezidente a subliniat succesul intervențiilor realizate de ANDRAG REIGOS SRL, consolidând reputația companiei ca lider în domeniul amenajărilor drumurilor și al lucrărilor de infrastructură rutieră.

Experți în construcții pentru industria extractivă, inovăm cu plăci compozite, oferim soluții durabile pentru principalele companii din România.

Legături utile

Contact

Birou

Blvd. Nicolae Bălcescu Nr. 190, Pitești, Argeș

Luni - Vineri

09:00 - 17:00

ADG în imagini