GlobalOil Services, un nume de frunte în industria extractivă de petrol și gaz din România, a îmbrățișat provocarea de a optimiza operațiunile sale de forare printr-o platformă modernizată, care să integreze tehnologie de vârf și să respecte cele mai înalte standarde de eficiență și siguranță. Pentru realizarea acestui obiectiv ambițios, colaborarea s-a stabilit cu ANDRAG REIGOS SRL, recunoscută pentru expertiza sa în implementarea soluțiilor inovatoare în proiecte complexe.

Proiectul a început cu o analiză detaliată a infrastructurii existente a platformei de forare, identificându-se punctele care necesitau îmbunătățiri și posibilele soluții pentru optimizarea performanței. Echipa ANDRAG REIGOS SRL, echipată cu utilaje de ultimă generație, inclusiv buldoexcavatoare CASE pentru lucrări de pregătire a terenului și camioane basculante MAN, Scania și Volvo pentru transportul materialelor, a fost mobilizată rapid pentru a demara lucrările de modernizare.

Un aspect crucial al proiectului a fost introducerea de echipamente de suprafață avansate, care să permită o extracție mai eficientă și să reducă timpul necesar pentru operațiunile de forare. Prin colaborarea strânsă cu furnizorii de tehnologie de vârf, ANDRAG REIGOS SRL a reușit să implementeze soluții care nu numai că au crescut productivitatea, dar au și asigurat o mai bună siguranță a lucrătorilor și protecția mediului înconjurător.

Pe parcursul proiectului, s-a acordat o atenție deosebită eficientizării fluxului de lucru și minimizării impactului asupra mediului. Acest lucru a inclus optimizarea traseelor de acces pentru utilajele grele și dezvoltarea unor sisteme de management al deșeurilor și al apei, care să respecte reglementările stricte de mediu.

Finalizarea optimizării platformei de forare pentru GlobalOil Services a marcat un punct de cotitură în capacitatea companiei de a răspunde cererii de petrol și gaz, evidențiind capacitatea ANDRAG REIGOS SRL de a aduce inovație și eficiență în proiectele sale. Echipa a demonstrat că, prin utilizarea inteligentă a tehnologiei și a utilajelor performante, este posibil să se atingă obiective ambițioase, îmbunătățind semnificativ operațiunile de extracție și contribuind la sustenabilitatea industriei extractive.

Acest proiect a consolidat parteneriatul dintre GlobalOil Services și ANDRAG REIGOS SRL, stabilind un nou standard pentru implementarea tehnologiilor avansate în operațiunile de forare și extracție, și a demonstrat angajamentul continuu al ambelor companii pentru excelență operațională, siguranță și responsabilitate ecologică.

Experți în construcții pentru industria extractivă, inovăm cu plăci compozite, oferim soluții durabile pentru principalele companii din România.

Legături utile

Contact

Birou

Blvd. Nicolae Bălcescu Nr. 190, Pitești, Argeș

Luni - Vineri

09:00 - 17:00

ADG în imagini