La un proiect ambițios al GasTech, companie de top în industria de oil&gas din România, s-a cerut o instalare rapidă și eficientă a echipamentelor de suprafață, inclusiv a sistemelor esențiale pentru extracția de gaz natural. Acest proiect a prezentat provocări semnificative, inclusiv termene strânse și specificații tehnice complexe, motiv pentru care ANDRAG REIGOS SRL a fost aleasă să preia conducerea implementării.

Echipa ANDRAG REIGOS SRL a început prin a realiza o planificare meticuloasă, colaborând îndeaproape cu inginerii GasTech pentru a înțelege pe deplin specificațiile și cerințele echipamentelor. Această colaborare a permis identificarea celor mai eficiente metode de instalare și a asigurat că toate componentele sistemului vor fi integrate corect și funcțional.

Pentru a face față termenelor strânse, ANDRAG REIGOS SRL a mobilizat rapid o flotă impresionantă de utilaje și echipamente. Utilizând autobasculante de la MAN, Scania și Volvo pentru transportul echipamentelor grele și buldoexcavatoare CASE pentru pregătirea terenului la platforma de forare, compania a demonstrat capacitatea de a gestiona eficient resursele pentru a îndeplini cerințele proiectului.

Instalarea echipamentelor de suprafață a fost executată cu precizie, urmărindu-se fiecare etapă a procesului pentru a se asigura că instalarea respectă standardele tehnice și de siguranță. Echipa ANDRAG REIGOS SRL a utilizat tehnici avansate pentru montarea și asamblarea sistemelor, inclusiv pentru conectarea la infrastructura existentă de conducte, asigurându-se astfel că platforma va opera la eficiența maximă.

După finalizarea instalării, ANDRAG REIGOS SRL a colaborat cu specialiștii GasTech pentru a efectua o serie de teste riguroase, verificând funcționalitatea și siguranța echipamentelor de suprafață. Această etapă critică a garantat că sistemul este complet operațional și pregătit pentru extracție, înainte de punerea în funcțiune oficială.

Finalizarea rapidă și eficientă a instalării echipamentelor de suprafață la platforma GasTech a marcat un succes major, demonstrând abilitatea ANDRAG REIGOS SRL de a răspunde prompt și eficient nevoilor clienților săi. Proiectul a contribuit semnificativ la optimizarea proceselor de extracție de gaz natural, asigurând o producție stabilă și eficientă, esențială pentru satisfacerea cererii de energie.

Prin acest proiect, ANDRAG REIGOS SRL și-a consolidat poziția de partener de încredere în industria oil&gas, demonstrând angajamentul său față de inovație, eficiență și excelență operațională, totul în timp ce a menținut un angajament ferm față de standardele de siguranță și protecția mediului.

Experți în construcții pentru industria extractivă, inovăm cu plăci compozite, oferim soluții durabile pentru principalele companii din România.

Legături utile

Contact

Birou

Blvd. Nicolae Bălcescu Nr. 190, Pitești, Argeș

Luni - Vineri

09:00 - 17:00

ADG în imagini