Pentru Proiectul Petrolier RomOil, o inițiativă ambițioasă care vizează exploatarea și transportul eficient al resurselor petroliere din zona rurală a României, ANDRAG REIGOS SRL a fost selectată să dezvolte o infrastructură complexă de conducte. Proiectul a implicat atât provocări tehnice, datorită terenului variat și necesității de a minimiza impactul asupra mediului, cât și logistice, prin coordonarea eficientă a resurselor și a echipamentelor.

Inițial, echipa ANDRAG REIGOS SRL a efectuat studii amănunțite de teren, utilizând tehnologii de ultimă oră pentru a evalua caracteristicile geologice și pentru a identifica cel mai optim traseu pentru conducte. Acest proces a fost esențial pentru a asigura durabilitatea infrastructurii și pentru a minimiza necesitatea de întreținere pe termen lung.

Pentru realizarea infrastructurii, ANDRAG REIGOS SRL a mobilizat o flotă impresionantă de utilaje, inclusiv excavatoare și buldoexcavatoare CASE, care au fost esențiale în executarea lucrărilor de săpături și nivelare. De asemenea, camioanele basculante MAN, Scania, și Volvo au jucat un rol crucial în transportul materialelor necesare pe șantier, asigurând eficiența logistică a proiectului.

Construcția efectivă a conductelor a necesitat o abordare meticuloasă, dat fiind că acestea trebuiau să reziste la presiuni înalte și să fie impermeabile pentru a preveni orice scurgeri care ar putea afecta mediul înconjurător. Echipa ANDRAG REIGOS SRL a utilizat tehnici avansate de sudură și materiale de înaltă calitate pentru a asambla secțiunile de conductă, garantând astfel integritatea și siguranța infrastructurii.

Un aspect central al proiectului a fost aderarea strictă la practici de construcție sustenabile. ANDRAG REIGOS SRL a implementat măsuri de protecție a mediului, inclusiv sisteme de drenaj pentru a preveni eroziunea și contaminarea solului și a apelor de suprafață. Aceste eforturi au asigurat că impactul proiectului asupra mediului a fost minim.

Finalizarea proiectului de dezvoltare a infrastructurii de conducte pentru Proiectul Petrolier RomOil a marcat un succes major atât pentru ANDRAG REIGOS SRL, cât și pentru partenerul său. Conductele realizate au fost puse în funcțiune fără incidente, asigurând un flux constant și sigur de petrol către facilitățile de procesare. Acest succes a fost posibil datorită expertizei tehnice, utilizării eficiente a utilajelor și angajamentului ferm al echipei ANDRAG REIGOS SRL față de calitate și sustenabilitate.

Prin implementarea acestui proiect complex, ANDRAG REIGOS SRL și-a consolidat reputația de lider în domeniul construcției de infrastructuri pentru industria oil&gas, demonstrând capacitatea sa de a aborda provocări tehnice și logistice de amploare, totul în strânsă colaborare cu clienții săi și cu respect profund pentru mediul înconjurător.

Experți în construcții pentru industria extractivă, inovăm cu plăci compozite, oferim soluții durabile pentru principalele companii din România.

Legături utile

Contact

Birou

Blvd. Nicolae Bălcescu Nr. 190, Pitești, Argeș

Luni - Vineri

09:00 - 17:00

ADG în imagini