Pentru implementarea unui proiect eolian de amploare în apropierea orașului Câmpulung, a fost necesară construirea unor drumuri temporare pentru a facilita accesul echipamentelor grele și al materialelor la locația proiectului. Această sarcină esențială a fost încredințată companiei ANDRAG REIGOS SRL, recunoscută pentru competența și eficiența sa în realizarea infrastructurii rutiere adaptate la nevoi specifice.

Dat fiind terenul dificil și variabilitatea condițiilor meteorologice din zonă, construirea drumurilor temporare a prezentat provocări unice. Echipa ANDRAG REIGOS SRL a abordat proiectul printr-o planificare meticuloasă, începând cu studii detaliate ale terenului pentru a determina cea mai eficientă rută și materialele adecvate care să asigure durabilitatea și accesibilitatea necesară.

Balastul și piatra spartă au fost selectate ca materiale principale pentru amenajarea acestor drumuri, datorită capacității lor de a oferi o fundație solidă și stabilă, esențială pentru susținerea vehiculelor de construcții și a echipamentelor grele. Utilizarea balastului a facilitat, de asemenea, un bun drenaj al apei, prevenind eroziunea și alunecările de teren, în timp ce stratul superior de piatră spartă a îmbunătățit aderența și a redus riscul de deteriorare a drumurilor în timpul utilizării intensive.

Un aspect cheie al construcției a fost capacitatea de a executa rapid drumurile, minimizând impactul asupra mediului înconjurător și asigurând că proiectul eolian poate avansa conform planificării. Echipa ANDRAG REIGOS SRL a utilizat tehnici avansate și un management eficient al proiectului pentru a se asigura că drumurile sunt gata într-un timp record, fără a compromite calitatea sau siguranța.

Colaborarea strânsă cu specialiștii în mediu a fost esențială pentru a identifica soluții care să protejeze habitatul local și să minimizeze amprenta ecologică a lucrărilor de construcție. Prin utilizarea materialelor locale și prin adaptarea atentă a traseului drumurilor la condițiile naturale, ANDRAG REIGOS SRL a demonstrat un angajament puternic față de practicile sustenabile.

La finalizarea proiectului, drumurile temporare au fost recunoscute nu doar pentru funcționalitatea lor esențială în succesul proiectului eolian, dar și pentru modul în care au fost integrate cu respect pentru mediul natural din zona Câmpulung. Această realizare a subliniat expertiza ANDRAG REIGOS SRL în abordarea provocărilor complexe ale construcției de infrastructură rutieră, consolidând reputația companiei ca un partener de încredere în proiecte de dezvoltare durabilă.

Experți în construcții pentru industria extractivă, inovăm cu plăci compozite, oferim soluții durabile pentru principalele companii din România.

Legături utile

Contact

Birou

Blvd. Nicolae Bălcescu Nr. 190, Pitești, Argeș

Luni - Vineri

09:00 - 17:00

ADG în imagini