În parteneriat cu EcoGas, un lider în sectorul de distribuție a gazelor naturale, ANDRAG REIGOS SRL a fost însărcinată cu un proiect ambițios: construcția unei infrastructuri de conducte menite să extindă rețeaua de distribuție a gazelor în regiuni neacoperite anterior din România. Acest proiect nu doar că viza îmbunătățirea accesului la resurse energetice pentru comunitățile locale, dar sublinia și angajamentul EcoGas și al ANDRAG REIGOS SRL pentru implementarea de soluții sustenabile și eficiente.

Echipa ANDRAG REIGOS SRL a abordat proiectul cu o planificare detaliată și riguroasă, înțelegând că succesul depinde de precizia execuției și de minimizarea impactului asupra mediului. Utilizând o flotă modernă de utilaje, inclusiv excavatoare și buldoexcavatoare CASE pentru săpături precise și camioane basculante MAN, Scania și Volvo pentru transportul materialelor, ANDRAG REIGOS SRL a garantat o implementare rapidă și eficientă a infrastructurii de conducte.

Pe parcursul construcției, s-a pus un accent deosebit pe siguranța operațiunilor, echipa ANDRAG REIGOS SRL implementând cele mai înalte standarde de securitate pentru a proteja atât muncitorii cât și mediul înconjurător. Aceasta a inclus monitorizarea constantă a integrității conductelor și utilizarea de tehnici de sudură avansate pentru a asigura o conexiune sigură și durabilă între secțiunile de conducte.

Un aspect cheie al proiectului a fost eficientizarea logisticii și a gestionării resurselor. Prin utilizarea inteligentă a utilajelor din flota sa și prin planificarea atentă a fluxurilor de lucru, ANDRAG REIGOS SRL a reușit să reducă semnificativ timpii de execuție, livrând proiectul înainte de termenul prevăzut și sub bugetul alocat.

În plus, ANDRAG REIGOS SRL a lucrat îndeaproape cu specialiști în mediu pentru a asigura că traseele conductelor sunt stabilite cu grijă, evitând zonele ecologic sensibile și reducând necesitatea defrișărilor. Acest angajament pentru protecția mediului a fost evidențiat și în abordările adoptate pentru restabilirea vegetației în zonele afectate de construcție, echipa realizând lucrări de reîmpădurire și de refacere a habitatelor naturale acolo unde a fost necesar.

Finalizarea cu succes a infrastructurii de conducte pentru EcoGas a consolidat reputația ANDRAG REIGOS SRL ca lider în domeniul construcțiilor de infrastructuri energetice. Prin combinarea expertizei tehnice cu o abordare sustenabilă și responsabilă, acest proiect a subliniat capacitatea ANDRAG REIGOS SRL de a livra soluții de înaltă calitate care îndeplinesc nevoile clienților săi, contribuind în același timp la dezvoltarea sustenabilă și la îmbunătățirea accesului la energie pentru comunitățile din România.

Experți în construcții pentru industria extractivă, inovăm cu plăci compozite, oferim soluții durabile pentru principalele companii din România.

Legături utile

Contact

Birou

Blvd. Nicolae Bălcescu Nr. 190, Pitești, Argeș

Luni - Vineri

09:00 - 17:00

ADG în imagini