În cadrul unei inițiative de extindere urbană în Mioveni, o nouă dezvoltare rezidențială a necesitat crearea unei infrastructuri rutiere robuste pentru a asigura accesibilitatea și conectivitatea pentru viitorii rezidenți. ANDRAG REIGOS SRL a fost desemnată să preia acest proiect esențial, aducându-și expertiza vastă în domeniul amenajărilor de drumuri utilizând balast și piatră spartă.

Proiectul a avut ca scop principal construirea unui sistem de drumuri durabil și eficient, care să îndeplinească nevoile comunității în creștere și să se integreze armonios în planul urbanistic general. Lucrările au început cu un proces amănunțit de planificare și proiectare, care a inclus studii de teren pentru a evalua condițiile specifice și pentru a identifica cele mai bune practici de construcție adaptate la mediul local.

Echipa ANDRAG REIGOS SRL a implementat soluții tehnice avansate pentru amenajarea drumurilor, optând pentru utilizarea balastului ca fundație, datorită capacității sale excelente de drenaj și a stabilității pe care o oferă. Stratul de piatră spartă aplicat la suprafață a fost ales pentru rezistența și durabilitatea sa, asigurând o circulație sigură și confortabilă pentru toate tipurile de vehicule.

Un aspect important al proiectului a fost integrarea sistemelor de gestionare a apelor pluviale în designul infrastructurii rutiere, pentru a preveni acumularea apei și potențialele inundații în perioadele cu precipitații abundente. Prin utilizarea materialelor permeabile și crearea unor canale de scurgere eficiente, ANDRAG REIGOS SRL a reușit să asigure că noile drumuri vor fi rezistente la condițiile meteorologice variabile.

Colaborarea cu autoritățile locale și cu dezvoltatorii proiectului rezidențial a fost cheia în realizarea unei lucrări care să răspundă așteptărilor comunității și să respecte toate reglementările în vigoare. Echipa ANDRAG REIGOS SRL a demonstrat un angajament deosebit față de menținerea unui nivel înalt de calitate și față de finalizarea proiectului în termenii stabiliți, reușind să depășească obstacolele și provocările întâmpinate pe parcurs.

Finalizarea infrastructurii rutiere pentru dezvoltarea rezidențială din Mioveni a marcat un moment semnificativ în dezvoltarea urbană a orașului, contribuind la creșterea calității vieții rezidenților și la valorificarea potențialului zonei. Acest proiect a subliniat încă o dată capacitatea ANDRAG REIGOS SRL de a livra soluții de infrastructură de înaltă calitate, evidențiind rolul esențial al companiei în susținerea dezvoltării urbane durabile.

Experți în construcții pentru industria extractivă, inovăm cu plăci compozite, oferim soluții durabile pentru principalele companii din România.

Legături utile

Contact

Birou

Blvd. Nicolae Bălcescu Nr. 190, Pitești, Argeș

Luni - Vineri

09:00 - 17:00

ADG în imagini